Titular notícies

El Animal Social




David Brooks. El animal Social. Barcelona. Ediciones B.2012

El Animal SocialAquesta és la història de com es produeix l'èxit. Es tracta a través de la vida d'una parella: com creixen, avancen, retrocedeixen i triomfen. A partir de la gran i nova quantitat de coneixements sobre el cervell humà que s'ha obtingut. Resulta que la ment inconscient és «la major part» de la ment. És el terreny de les emociones, les intuiciones, les tendencies, els desigs, les predisposicions genétiques, dels trets de la personalitat i de les normes socials, allí on es forma el caràcter i on es prenen les decisions més importants de la vida.

Aquests descobriments científics i el pes de les emocions és molt present, per exemple, en la gestió i resolució de conflictes, en la política i en les campanyes electorals, etc.







David BrokksDavid Brooks
David Brooks és columnista i articulista del New York Times. Ha estat redactor en cap del Weekly Standard i col·laborador a Newsweek i Atlantic Monthly, i també és comentarista setmanal en PBS NewsHour. És autor del best seller "Bobos en el paraíso: ni hippies ni yuppies: un retrato de la nueva clase triunfadora" i de "On Paradise Drive: How We Live Now (And Always Have) in the Future Tense".

Més informació sobre l'autor:
Entrevista de Marc Bassat a David Brooks amb el títol "Política y Emoción" al Blog de La Vanguardia.





14/07/2012
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa