Titular notícies

Cloenda de les sessions presencials i online de la 14a edició



El passat 28 i 29 de juny, amb la realització de la 8a sessió presencial, van cloure les classes presencials i online de la 14a edició del postgrau semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària. La darrera de les sessions s'ha realitzat al Castell de Sant Ferran, antiga fortalesa militar, en la qual els i les alumnes han pogut presentar els seus treballs de pràctiques i els seus projectes practics. Abans d'aquesta sessió s'han efectuat classes presencials a Girona, Olot, Barcelona i Vic.
 
Fins aquest cap de setmana, els i les alumnes del postgrau han hagut de realitzar 24 activitats pràctiques: respondre a preguntes sobre el temari, solucionar estudis de cas, fer simulacions de conflictes, plantejar i desenvolupar processos de negociació i de mediació, investigar projectes i serveis de gestió, mediació i prevenció de conflictes que actualment s’estan duent a Catalunya, plantejar el seu propi projecte, desenvolupar-lo, pressupostar-lo, precisar els seus resultats, el seu impacte i aplicar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
Ara i fins a l’octubre, els alumnes han d’acabar d’elaborar els seus projectes pràctics i entregar els informes finals de pràctiques
 
El postgrau consta de 8 mòduls + 1 dedicat a la realització d’un projecte aplicat o d’unes pràctiques en alguna de les institucions i/organitzacions amb les que mantenim conveni. Entre aquestes institucions hi ha ajuntament, empreses, despatxos de mediació, professionals de la gestió de conflictes, entitats del tercer sector, policia, clubs esportius, etc.
 
Enguany, la majoria d’alumnes han efectuat pràctiques en serveis mediació comunitària municipals, en organitzacions dedicades a la gestió de conflictes i en clubs esportius amb projectes de mediació, en concret al servei de mediació de Cardedeu, de l’Hospitalet del Llobregat, de Rubí, en el servei de mediació nocturna de Girona, de Platja d’Aro, en el projecte Comunitats amb vida del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, en el projecte de mediació esportiva de la secció de waterpolo del Club Natació sant Andreu, etc.

8a sessió presencial



























 

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa