Titular notícies

Dijous 15 Setembre 2011
Eduard CarreraEduard Carrera, mediador, professor i coordinador del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona, presenta i explica els tres aspectes o processos bàsics per abordar i gestionar el conflicte amb èxit.









Dilluns 12 Setembre 2011
Albert RuhíAlbert Ruhí, Biòleg i professor del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG), ens presenta els temes i continguts del mòdul de conflictologia ambiental, en concret els conflictes relacionats amb el medi ambient "gris" com els associats a l'ecologia més "verda".







Dilluns 12 Setembre 2011
Xavier Pastor Resolución de ConflictosXavier Pastor, conferenciant, professor i director del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona, comenta els aspectes més destacats en l'aparició del conflicte i bàsics en la seva resolució.









Diumenge 21 Agost 2011
Margarida Gallardo, postgrau Resolució de Conflictes UdG
Margarida Gallardo
, alumna de la 6a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG) ens fa cinc cèntims dels aspectes que aporten una alta satisfacció i impressió d'aquesta formació a partir dels continguts, professors, pràctiques i les sessions presencials, entre d'altres.





 

Dijous 18 Agost 2011
Helena Vancells
L'Helena Vancells, alumna de la 6a edició del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (UdG), explica els coneixements i la pràctica professional i també a nivell personal que ha obtingut en resolució de conflictes, especialment en l'àmbit públic i comunitari.






Feed RSS de notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa