Titular notícies

'Corresponsal de Paz' a Barcelona. Entrevista a Cristina ÁvilaEntrevista a Cristina Avila, directora, creadora i impulsora de 'Corresponsal de Paz', projecte de comunicació global no lucratiu a internet de periodisme de pau i de difusió i tractament de conflictes públics i socials nascut a Barcelona.

En aquests breus 5 vídeos, la directora de Corresponsal de Paz ens explica què és, d'on i com va sorgir la idea, quina és la principal aportació d'aquest projecte, quin paper ha jugat i juga per al seu èxit internet i quines són les próximes línies de treball. 

26/02/2011
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona Ajuntament de Figueres Ajuntament de Torroella de Montgri
Ajuntament de Ripoll iwith.org internet per ONGs  CNSA
Federació Catalana de Voluntariat Social  Consorci Acció Social de la Garrotxa Teaming