Titular notícies

Sessió informativa Postgraus de Resolució de Conflictes de la UdG



Sessió informativa UdGEl proper 21 de setembre a les 18.30 hores de la tarda es durà a terme a la seu de la Fundació UdG - Edifici Giroemprèn del Parc Científic i Tecnològic de la UdG- la sessió informativa de la 12a edició del Postgrau Semipresencial de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i de la 2a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica de la UdG.

La sessió informativa anirà a càrrec d'en Xavier Pastor, de la Mònica Buscarons i l'Eduard Carrera, director i coordinadors dels postgraus Resolució de Conflictes de la UdG. Enguany també comptarà amb la participació de la Sra. Nuria Villanueva, presidenta de l'Associació Catalana per la Mediació i l'Arbitratge (ACDMA).

Aquesta formació està dirigida a tothom, però especialment profitosa per a representants públics, polítics, tècnics de l'administració, consultors, assessors, periodistes i persones que es vulguin dedicar professionalment a la Resolució de conflictes.

Més informació, preu i matrícula de la 12a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària

 

Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa