Titular notícies

"El Proceso de Mediación. Métodos prácticos para la Resolución de Conflictos"Christopher Moore. El Proceso de Mediación. Métodos prácticos para la Resolución de Conflictos. Buenos Aires. Gránica. 1995.

El Proceso de MdiaciónEl llibre "El proceso de mediación" integra l'experiència personal i el treball d'investigació de l'autori respecte el procés mediador.

Aquest llibre vincula l'activitat de la mediació en l'àmbit més ampli de la resolució i la negociació de disputes i conflictes. També ofereix una seqüència molt detallada, per etapes, de l'activitat que les persones mediadores poden fer per auxiliar i ajudar a altres persones a obtenir acords.

En aquesta obra es planteja la mediació com a una extensió del procés de negociació. La comprensió del procés mediador, des d'aquest punt de vista, esdevé útil per a les persones que requereixen el coneixement de tècniques destinades a obtenir negociacions més eficients.


Christopher Moore
Christopher Moore és doctor en sociologia política a la Universitat de Nova Jersey. Ha estat consultor en la presa de decisions i gestor de conflictes amb vint anys d'experiències internacional com a mediador, facilitador, dissenyador de sistemes de resolució de conflictes en vint-i-un països d'Asia, d'Europa, d'Africa, a Sudamerica. Ha estat formador a la U.S. Federal Mediation and Conciliation Service and the American Arbitration Association.  Té diversos llibres i manuals de referència internacional escrits sobre la matèria.


12/10/2011
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona


 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa