Titular notícies

Oferta de feina com a mediador/a de juny a setembreFITXA DE PERFIL PROFESSIONAL

IDENTIFICACIÓ DEL LLOC DE FEINA

Mediadores/mediadors per a un servei de mediació en un municipi costaner de la comarca del Baix Empordà.

NOMBRE DE VACANTS

2

OBJECTIU GENERAL DEL LLOC DE FEINA

Treballar conjuntament i coordinadament amb el cos de la policia local i amb els propietaris, responsables i personal dels locals d’oci nocturn per tal de prevenir i gestionar els conflictes que es puguin donar dins d’aquests espais i a la via pública.

FUNCIONS A DESENVOLUPAR

Les persones seleccionades s’incorporaran a un servei que te com a objectiu la realització d’un diagnòstic, sessions de formació i tasques de prevenció (pedagògiques, informatives, de sensibilització, ...) i de gestió de conflictes.
Això passa per saber quines són les situacions de conflicte habituals susceptibles de poder intervenir abans de que escalin i es materialitzin amb violència.

Concretament:
>    Fer actuacions de mediació i  de Resolució de conflictes
>    Ajudar a actuar coordinada i conjuntament amb tots els actors que operen en les zones d’oci nocturn per prevenir i gestionar positivament els conflictes de baixa intensitat.
>    Col·laborar amb el personal dels locals d’oci nocturn a gestionar els desencontres, discussions i tensions amb el veïnatge i amb els usuaris i donar-los suport per gestionar els conflictes que es puguin produir.
>    Cooperar amb la policia local a gestionar les situacions conflictives que generades en els locals d’oci nocturn puguin traspassar a l’espai públic o que es puguin ocasionar en aquest espai.

RESPONSABILITATS

Gestió de conflictes socials en l'espai públic, per a la contenció, control i seguiment d’incidents i conflictes relacionats amb la convivència en zones d’oci nocturn.

FORMACIÓ REQUERIDA

Diploma d’Especialització, Postgrau o Master Universitàri en la Mediació, Gestió i Resolució de Conflictes socials, públics i comunitaris.
Carnet de conduir A o B.
Coneixements mínims d’anglès per poder mantenir una conversa fluida i escriure correctament en aquest idioma.
Es valora el coneixement d’altres idiomes: francès, alemany, italià...

EXPERIÈNCIA PRÈVIA

Es valora de forma rellevant l'experiència en gestió i resolució de conflictes, especialment relacionada amb l’area d'especialització.  
Es valora experiència en la conducció i dinamització de grups.
Es valora experiència en l'àmbit de la intervenció social, ja sigui a través d'administracions o organitzacions del tercer sector.

APTITUDS:

Iniciativa,  Autocontrol, Orientació al client, Empatia, Assertivitat, Pensament analític, habilitats negociadoresi mediadores, gestió emocional, de situacions de crisi.

S’OFEREIX:

Contracte mercantil de durada: 4 mesos  
Horari: de 20.00 hores de la nit a 04.00 hores* de la matinada, distribuït de la següent manera:
Mesos: Juny, Juliol, Agost i Setembre
Dies de la setmana:   Dijous, Divendres, dissabte i diumenge   
*L’hora d’inici i fi del servei es pot veure sensiblement modificada segons l’evolució de l’oci nocturn i les necessitats del municipi.
Renuneració: 20€/h bruts.

Si esteu interessades o interessats adreceu un correu electrònic a msoler@resoluciodeconflictes.org adjuntant el vostre curriculum vitae de com a màxim 2 pàgines abans del 18 de juny de 2021

Últimes Notícies

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona


 CNSA

 Consorci Acció Social de la Garrotxa