Titular notícies

Política de cookies i privacitat www.resoluciodeconflictes.orgXavier Pastor Pérez garanteix que totes les dades recollides a través dels diferents canals d'ingrés seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD ). El tractament i gestió dels mateixos compleix l'estipulat  en la General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679  i en el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Vostè autoritza a www.resoluciodeconflictes.org per a l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprades únicament per gestionar la tramitació encomanada.

En cap cas Xavier Pastor Pérez cedirà la informació a tercers.

Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, contactant a través de l'email info@resoluciodeconflictes.org

Amb aquest avís es comunica als usuaris que utilitzen galetes (cookies) quan naveguen per les diferents pantalles i pàgines del web. Les galetes utilitzades són emmagatzemades al disc dur de l'usuari però no poden llegir les dades contingudes al disc ni els arxius galeta creats per altres proveïdors. S’utilitzen les galetes amb l'objectiu de reconèixer els usuaris que s'hagin registrat i poder-los oferir més bon servei i més personalitzat (idioma volgut per l'usuari...). Així mateix, són utilitzades per a obtenir informació totalment anònima sobre dades d'accés (data, hora, minut, freqüència, etc.), per a mesurar alguns paràmetres de trànsit en la pròpia pàgina web i calcular el nombre de visites. No obstant això, l'usuari podrà impedir la generació de galetes amb l'opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització.

Per donar compliment al que disposa la normativa aplicable en matèria de serveis de societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:
 
•    Titular: Xavier Pastor Pérez
•    Domicili: carrer Arbúcies, 2-8, 2on 3a Barcelona
•    Contacte: +34 659928931
•    Correu electrònic: info@resoluciodeconflictes.org

 

26/09/2021
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona


 CNSA

 Consorci Acció Social de la Garrotxa