Núm.
36
Meitat taronges

Parlant la gent s'enfada, parlant la gent s'entén

En aquest moments, saber Resoldre conflictes és vital. La Resolució de conflictes és molt més que comunicació; ja que parlant la gent s’entén, però parlant la gent s’enfada. És més que negociació, ja que per arribar a un acord, cal tenir una visió i actitud positives del conflicte. És més que gestió emocional, ja que hi ha factors no visibles que predisposen al conflicte. És tot això, més saber crear espais i climes de diàleg que afavoreixin l’apropament, el contacte, el coneixement, el respecte i l’estima entre les persones confrontades de forma puntual i continuada.


Curs estiu






FORMACIÓ

Curs d'estiu "Aprèn a Resoldre Conflictes"


6a edició d'aquest curs d'estiu de 20 hores (tardes) amb l'objectiu d'assolir coneixements, competències i habilitats bàsiques per abordar, analitzar i gestionar amb èxit els conflictes.

Dates: 9 al 13 de juliol
Horari: de 16 a 20 hores
Lloc: Facultat de Lletres, Universitat de Girona
Preu: 100 €

*Les persones que realitzin aquest curs tindran un descompte de 100 € en el Diploma de Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària (Semipresencial) en el proper curs 2012-2013.

Més informació


Teaming

Fotos candidats



















PROJECTE

Busquem candidats i candidates com a líders mediadors i mediadores


Busquem persones amb actituds dialogants i conciliadores, que ajudin als altres a cercar solucions als seus conflictes i que no disposen de suficients recursos per accedir a la formació especialitzada en Resolució de Conflictes Públics i Comunitaris.

Un grup de col·laboradors del Diploma de Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària impulsem el projecte "Líders mediadors i mediadores". Aquest projecte pretén afavorir l'accés a la formació especialitzada, sobretot de postgrau, de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària a persones amb menys oportunitats i recursos, però proactives socialment, perquè apliquin els coneixements adquirits en el tractament positiu de conflictes a les seves comunitats, comportant unes oportunitats de millora professional, i de benestar pels seus veïns i conciutadans.

Més informació sobre el grup de persones promotores de "Líders mediadors i mediadores"

Més informació del projecte i de les condicions per esdevenir candidat a "Líder mediador o mediadora"
 

Baldi Figueras

VÍDEO

Baldi Figueras: "Qué estoy o no haciendo o permitiendo yo para que el conflicto suceda?"

Baldi Figueras, en su sesión de crecimiento personal como profesor invitado del Diploma de Postgrado semipresencial en Resolució de Conflictos y Mediación Comunitaria de la Universitat de Girona, nos invita a reflexionar y repensar sobre nuestar forma de actuar frente a los conflictos para modificar positivamente nuestra actitud para abordarlos con éxito de ahora en adelante.
 



Conflicte Públic














 

LLIBRES


Conflicte Públic
Xavier Pastor

Aquest llibre és un recull d'articles de premsa on s’expliquen de forma atractiva i pedagògica conflictes públics i s'apliquen formules per a la seva resolució, des de la seva triple vessant: 1) problemes que impliquen o afecten a les persones com a  ciutadans; 2) situacions i fets que reclamen una resposta des dels governs i les administracions públiques, com a garants i responsables de la seguretat i l’estabilitat socials; i 3) esdeveniments i declaracions d’assumptes conflictius que s’informen en els mitjans de comunicació, que esdevenen i es fan públics.

El animal social
David Brooks

Aquesta és la història de com es produeix l'èxit. Es tracta a través de la vida d'una parella: com creixen, avancen, retrocedeixen i triomfen. A partir de la gran i nova quantitat de coneixements sobre el cervell humà que s'ha obtingut. Resulta que la ment inconscient és «la major part» de la ment. És el terreny de les emociones, les intuiciones, les tendencies, els desigs, les predisposicions genétiques, dels trets de la personalitat i de les normes socials, allí on es forma el caràcter i on es prenen les decisions més importants de la vida.
 

Agenda

AGENDA

PROPERAMENT

8a edició Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària 2012-2013

El proper 19 d'octubre de 2012 s'iniciarà per 8è any consecutiu aquest Diploma de postgrau que ha format ja més de 100 persones com a experts, assessors, formadors, analistes, consultors, conciliadors, mediadors, negociadors, dissenyadors i constructors de processos en gestió, resolució i transformació de conflictes en general, especialment públics, comunitaris i de govern i per la millora en el funcionament de les institucions, organitzacions o projectes.
Preu: 1.490 € (descompte de 100€ per haver fet el curs d'estiu "Aprèn a Resoldre Conflictes")

Xerrada: "A la recerca de la felicitat" a l'Espai Tranquil de Barbany Granollers

El proper 6 de juliol a les 17 hores a l'Espai Tranquil, Botiga Barbany de Granollers es durà a terme una xerrada a càrrec de Xavier Pastor en la que explicarà com sabent resoldre conflictes podem esdevenir un productors de felicitat personal i col·lectiva.
 

Organitza  



Col·labora:    

iwith.org internet per ONGs  Responsabilitat Global