Titular notícies

Olot, seu d'una presencial del Postgrau en Resolució de Conflictes Públics



Olot, seu presencialOlot s'ha guanyat amb el temps, amb la incorporació de visites a projectes i serveis de mediació comunitària, ser una seu de les sessions presencials (6) del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG.

En la capital de la comarca de la Garrotxa se celebra des de fa dos anys una de les sessions presencials de dissabte a la tarda.Olot és una ciutat rodejada de volcans i naturalesa. Una ciutat reconeguda per els seus espais verds (la Fageda d’en Jordà, els volcans, els parcs naturals, el carril bici,...), per les seves experiències socials innovadores (l’empresa La Fageda, seu del congrés internacional sobre vulcanologia,...) i per la seva gastronomia (patates d’Olot, embotits, carns, ...).
 
En aquesta sessió es presenta el projecte “veïnatge i convivència” del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Un projecte de resolució de conflictes en comunitats de veïns premiat amb el 4art Premi Federico Mayor Zaragoza, convocat pels amics i amigues de la UNESCO de Tortosa.

Per explicar aquesta experiència es compta amb el testimoni directa de diferents participants: des d’administradors de finques a veïns i tècnics que han estat subjectes i participants dels programes i actuacions desenvolupades. Creiem que el testimoni dels protagonistes dóna un valor afegit i ens permet captar una bona fotografia dels resultats obtinguts.

A més, es proposa als alumnes per poder compartir plegats el dinar de dissabte, que fins ara ha comptat amb la presència d'algun professional com a convidat. Amb això es pretén fer pinya, exposar els nostres dubtes i preguntes que van apareixen en el postgrau, ajudant a l’aprenentatge individual i col·lectiu.
 

18/09/2012
Eduard Carrera
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa