Titular notícies

Participació UdG en el VI Congrés Internacional de Conflictologia UOC



El passat 3 i 4 d'octubre al Cosmocaixa de La Caixa es va celebrar el VI Congrés internacional de Conflictologia de la UOC. En aquest congrés s'han presentat i tractat els fonaments biològics dels conflictes humans i s'han treballat els diferents aspectes de la conflictologia en els debats i tallers.

En els tallers, en el de  «L’ofici de la conflictologia: professionals i àmbits d’actuació», van participar docents del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG. El coordinador del postgrau, Eduard Carrera, va moderar aquest taller on participavan com a ponents en Daniel Tarragó (Neopolis) i en Josep Armengol (Servei de Mediació ciutadana de Vic) i en Jordi Casajoana (advocat i mediador).

Taller Ofici de la conflictologiaTallerTaller











TallerTallerTaller


En l'apartat de les Comunicacions, en Toni Limongi, professor del mòdul sobre mitjans de comunicació i gestió de conflictes del postgrau, va presentar la proposta de recerca sobre la corrupció política. L'Eduard Carrera i en Xavier Pastor, director del postgrau, van presentar les dades d'una investigació desenvolupada a les comarques gironines sobre el cost del conflicte en les comunitats de propietaris que s'ha proposat com una recerca del CREC de la UOC a tota Catalunya.

Finalment en el taller de «Seguretat humana i resolució de conflictes» va intervenir com a ponent en Marc Alabernia, alumne de la 8a edició del postgrau de Resolució de Conflictes de la UdG, explicant el treball que es fa des de l'àrea de Negociació, Mediació i Responsabilitat Social Corporativa dels Mossos d'Esquadra.

ComunicacionsTaller










 

06/10/2013
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa