Titular notícies

Cinema: Hancock (2008)



A continuació, us presentem una nova secció. En aquest cas us proposem pel·lícules de cinema o series de televisió i d'internet que us poden ajudar a abordar i tractar una situació conflictiva. Evidentment, en funció del conflicte, del context, de les persones implicades o de la seva situació, podem trobar una o altre pel·lícula com a recurs.

HancockHancock (2008). Peter Berg
 
John Hancock, un superheroi "atípic", ja que malgrat tenir poders com el vol supersònic, la invulnerabilitat, la immortalitat i la superforça, és odiat per la gent. El motiu? La forma d'usar-los i les solucions dràstiques i destructives que aplica. Són molt gràfics els primers minuts de la Pel·licula, quan Hancock ajuda a una ballena encallada a la platja a sortir de la sorra.

Des del punt de vista de la gestió de conflictes, són molt útils els primers 30 minuts, ja que mostren que l'èxit i la satisfacció de la seva resolució passen per donar resposta  al "què" ha produit el conflicte, el motiu; i sobretot el "com", fent-ho de manera sensible i tenint en compte els interessos, possibilitats i escenaris en joc, el procés.





 

01/09/2014
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa