Titular notícies

Tu ganas, Yo gano. Cómo resolver conflictos creativamente y disfrutar con las solucionesHelena Cornelius & Shoshana Faire. Tu ganas, Yo gano. Cómo resolver conflictos creativamente y disfrutar con las soluciones. Ed. Gaia ediciones, Madrid, 1995

Tú ganas, Yo gano
Amb una gran experiència en el camp de la resolució de conflictes, les autores d'aquest llibre ens descobreixen els misteris característics de qualsevol situació conflictiva per obtenir el resultat més satisfactori possible per a totes les persones implicades.

Els primers capítols ens presenten el model "Tú ganas/yo gano". Els següents aborden el desenvolupament de les actituds fonamentals per a la prevenció, gestió i resolució d'un conflicte: l'anàlisi, la creativitat, l'empatia, l'assertivitat, la col·laboració, la cooperació, la gestió de les emocions. Més enedavant, s'expliquen les eines que ens permeten analitzar i intervenir en els conflictes: elaboració de mapes,  creació d'opcions, negociació per interessos, mediació.


Soshana FaireEl disseny del llibre és molt pràctic i entretingut, ja  que conté una munió d'experiències, casos, dinàmiques, exercicis i esquemes. Una obra de fàcil lectura, amb les idees clares i organitzades, aspectes cabdals per a qualsevol persona que vol aprendre a gestionar conflictes amb èxit.

Helena Cornelius
i Shoshana Faire (foto) són unes facilitadores professionals australianes expertes en resolució de conflictes, negociació, mediació i lideratge.
 

23/08/2011
Xavier Pastor
Últimes Notícies

Organitza  
 
Col·labora:    
Generalitat de Catalunya Associació Catalana de Municipis
Ajuntament de Girona


 CNSA

 Consorci Acció Social de la Garrotxa