Titular notícies

9a edició del Postgrau semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària



9a edició PostgrauJa es pot consultar el programa de la 9a edició del Postgrau semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (UdG). Aquest és l'única formació de postgrau a Catalunya especialitzada en l'anàlisi, tractament i intervenció en la conflictivitat pública.

El postgrau s'iniciarà el 18 d'octubre de 2013 amb la primera sessió presencial. Finalitzarà, 10 mesos més tard, amb la 6a sessió presencial del 5 i 6 de juliol de 2014. 

L'edició 2013-14 del postgrau ha quedat homologada pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya.

Per aquest postgrau han passat i s'han format més de 100 professionals durant aquests anys que ocupen llocs de responsabilitats en organitzacions, projectes i serveis dedicats a la prevenció, gestió i Resolució de conflictes. Clickant al damunt de les fotografies dels exestudiants podeu veure i escoltar els vídeos amb les valoracions emeses per aquestes persones un cop finalitzats els seus estudis.

Hi ha prevista una sessió informativa del postgrau per al dimecres 25 de setembre de 2013 a les 18.30 hores a la seu de la Fundació UdG (Plaça Jordi de Sant Jordi de Girona).

Més informació


Valoracions alumnes











Últimes Notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa