Titular notícies
Dissabte 3 Agost 2013
Girona és la seu principal del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària. En aquesta ciutat se celebren  sempre algunes de les classes de les 6 sessions presencials de cap de setmana.

Aquestes classes es duen a terme a les instal·lacions que la Fundació UdG té al Campus Montilivi de la Universitat de Girona.

A més, es proposa als alumnes per poder compartir els àpats, el sopar de divendres i el dinar de dissabte, amb l'equip de l'organització, coordinador i director, i de forma especial amb algun professor com a convidat. Això és un valor afegit a les classes, ens permet coneixe'ns millor com a persones i ens ajudar a passar-ho bé plegats!

També s'ofereix la possiblitat de trobar un lloc on dormir la nit del divendres al dissabte, per aquelles persones que venen de fora  de Girona a preus molts econòmics.

Girona té tot l'encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, universitats, oferta cultural, restaurants, serveis, esdeveniments..... la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.

En aquest postgrau, tot són avantatges!!

Més informació

Divendres 7 Juny 2013
SmilemundoAvui el projecte Smilemundo amb Aleksandra Zemke i iwith.org al capdavant ha guanyat el premi a la millor Acció Territorial de la Diputació de Barcelona.

Estem molt contents pel projecte i perquè el Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona amb d'altres organitzacions com el  Campus per la Pau de la UOC, tenim el plaer de participar i col·laborar com a partners.

Més informació

Dimecres 8 Maig 2013
L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) ha publicat recentment l'últim número de la seva Col·lecció Working Papers dedicat a la gestió del conflicte públic, en concret al cas del cost dels conflictes a les comunitats de propietaris i veïns.Working Paper




























Dimecres 8 Maig 2013
TwitterAquest recurs publicat al portal associatiu i de voluntariat de Catalunya, Xarxanet.org, ens ofereix "8 claus per a les entitats sense afnay de lucre sobre com utilitzar el Twitter".

Aquesta és una eina que pot ajudar a una entitat a donar-se a conèixer, interactuar amb la seva base social i establir aliances amb altres entitats, i en conseqüència saber com utilitzar-lo, fet que ens evitarà més d'un conflicte a l'hora de fer-lo servir. 

Llegir

Divendres 3 Maig 2013
A continuació us presentem el vídeo Capítol 4 de “REFLEXIONS SOBRE EL MÓN LOCAL" de la Consultora Sociopolítica Neopolis que té com a expert en Xavier Pastor, director del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG i professor associat de la UOC.

Neòpolis ha elaborat aquests vídeos “Reflexions sobre el món local” amb diferents experts- Quim Brugué, Salvador Cardús, Agustí Bosch, Jesus Badenes, etc- amb la voluntat de reflexionar i produir valor afegit en un moment on l’administració pública local necessita més que mai pensar i innovar per fer front als reptes de futur. Es tracta d’un producte audiovisual de producció pròpia composat de 7 capítols de menys de 4 minuts de durada, on diferents experts reflexionen i donen el seu punt de vista sobre les claus de present i de futur dels ens locals del nostre país.
 
En aquest capítol 4, en Xavier Pastor ens parla de com actuar en un govern de coalició però també en un format per un mateix partit polític per prevenir, abordar, gestionar i resoldre els conflictes polítics i públics que es donen, com per exemple, que els governs es dediquen a actuar un cop han guanyat les eleccions en clau electoral, en lloc de govern; o malgrat els pactes es trenquin, perquè pot passar, el cal saber és que fer davant dels desacords i sobretot com actuar; i sobretot per mantenir els pactes i governs de coalició estable s'ha de tenir pocs objectius acordats i que siguin clars, etc.


Feed RSS de notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa