Titular notícies
Dimarts 7 Setembre 2010


Us presentem els docents de la 6a edició del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona: Xavier Pastor · Mònica Buscarons · Lluís Pastor · Joan Manuel del Pozo · Jaume Vendrell · Francesc Reina · Carles Lama · Quim Brugué · Pau Vidal · Belen de la Cámara · Montserrat Rodríguez · Javier Wilheim · Xavier Giro · Pilar Mas · Josep Maria Canyelles · Xavier Amat · Núria Llevot · Albert Ruhí · Jordi Gusi · Emanuela Carmenatti · Daniel Tarragó (Neopolis) · Sergi Fernández (PortaCabot) · Jil Van Eyle · Conxita Vila · Ramon Bartomeus · Oscar Negredo · Maria Teresa Seseras.


Dimarts 7 Setembre 2010
En Francesc Mas, alumne de la 5a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG, ens explica les 3 coses més importants que li ha aportat aquest curs personal i professionalment: 1) una capacitat per analitzar els conflictes públics, però també altres tipus; 2) el coneixement pràctic d'una munió d'experiències i projectes de Gestió Alternativa de Conflictes Públics (GACP); i, 3) tot una sèrie d'instruments i d'eines que, més enllà de la mediació, li permeten abordar el conflicte i gestionar-lo a mida, tranversalment i amb èxit, d'ara endavant.







Dimarts 7 Setembre 2010

Xavier Pastor, conferenciant, professor i director del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG), ens explica, aprofitant que a l'Octubre en comença una nova edició, quins son els objectius del postgrau i com és d'important la formació en l'èxit o el fracàs en la gestió dels conflictes.








Dimecres 18 Agost 2010

Pastor, Xavier i Peris, Cristina. La Mediació Comunitària i la Gestió Alternativa de Conflictes a Catalunya. De les experiències a les bones pràctiques: facilitar la governabilitat". Maià de Moncalt, Editorial Centaures del Desert, 2007

Aquesta publicació és el resultat de l’estudi desenvolupat durant més d’un any de recerca en la qual es van analitzar i avaluar els projectes i les experiències de mediació comunitària i gestió alternativa de conflictes a Catalunya. L’any 2000, amb el suport de la Fundació Jaume Bofill, es va fer la primera recerca sobre aquesta matèria a Catalunya amb un caràcter exploratori i detectant els aspectes cabdals de la pràctica de la GAC al nostre país.

Aquest cop l’objectiu ha estat més ambiciós, ja que no només s’ha pogut analitzar l’estat de les experiències, sinó també ha estat possible construir aquells paràmetres que han de permetre el desenvolupament posterior en condicions d’èxit d’aquest tipus de projectes o la creació de nous, estructurant aquesta aproximació en 10 criteris de Bones Pràctiques.

Els autors d’aquest llibre són en Xavier Pastor i na Cristina Peris, politòleg i analista de conflictes i demògrafa i politòloga, respectivament.
 

Dimecres 18 Agost 2010

Aquest espai de notícies és el primer i únic dedicat íntegrament a la Gestió i Resolució de Conflictes Públics.

Dirigit a persones, institucions públiques i organitzacions privades que volen comprendre les bases de la realitat, preparar-se per a la seva anàlisi i la resolució dels conflictes públics i que aposten per anar un pas més endavant per tal d'aconseguir satisfacció i èxit.





Feed RSS de notícies

Amb el suport  
 
Col·labora:    

 
Ajuntament de Girona






 CNSA


 


 Consorci Acció Social de la Garrotxa